Ale

Eucerin Sun Actinic Control Md Fluid Spf 100 80 ml

- Sertifioitu lääkinnällinen laite, jossa on SPF 100 UVB- ja UVA-suojaus.
- Ehkäisee aktiinista keratoosia ja ei-melanoottista ihosyöpää
- Kevyt koostumus jokapäiväiseen käyttöön

Aktiinisen keratoosin ja ei-melanoottisen ihosyövän ennaltaehkäisyyn

Kevyt paikallisesti käytettävä lääkinnällinen laite aktiinisen keratoosin ja ei-melanoottisen-ihosyövän ehkäisyyn tai aktiinisen keratoosin liitännäishoitona. Suojakertoimen 100 ansiosta se tarjoaa erittäin korkean UVB- ja UVA-suojan. Sen helposti levittyvä, kevyt koostumus sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.
Pakkauskoko:
80 ml
Markkinoija:
Beiersdorf Oy
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 23,50 € Normaalihinta 29,40 €
293,75 € / 0.0800
Aktiinisen keratoosin ja ei-melanoottisen ihosyövän ennaltaehkäisyyn

Actinic Control MD SPF 100 on sertifioitu lääkinnällinen laite aktiinisen keratoosin ja ei-melanoottisen ihosyövän ehkäisyyn. Lisäksi se toimii aktiinisen keratoosin lisähoitona.

UV-säteilyn aiheuttamat keratinosyyttien DNA-vauriot voivat aiheuttaa aktiinista keratoosia. Aktiininen keratoosi on ihosyövän esiastemuutos, joka voi kehittyä hoitamattomana ei-melanoottiseksi ihosyöväksi (levyepiteelisyöpä).

Oikeanlainen aurinkosuojaus voi kuitenkin vaikuttaa asiaan.

Actinic Control MD korkea teho perustuu sen korkeaan SPF 100:een. Mitä korkeampi suojakerroin on, sitä enemmän UVB-säteilyä estyy - joka on merkittävä syy soluvaurioihin.
Mitä enemmän UVB-säteitä estetään, sitä vähemmän soluvaurioita iholle kertyy auringolle altistumisen aikana. Esimerkiksi SPF 100 suodattaa noin 99 % UVB-säteistä.
Lisäksi korkea SPF 100 voi myös kompensoida aurinkovoiteen liian vähäistä käyttöä.


Kevyen koostumuksen ansiosta se sopii jokapäiväiseen käyttöön, joten sitä on miellyttävä levittää ja sinun on helppo pysyä suojattuna nauttiessasi jokapäiväisistä ulkoilma-aktiviteeteista.

Ominaisuudet

- kevyt
- nestemäinen
- hajusteeton
Tärkeitä käyttöohjeita

Käytä vain puhtaalle ja ehjälle iholle.
Levitä joka aamu riittävä määrä (2 mg/cm2).
Jos altistut suoralle auringonpaisteelle, levitä uudelleen 2 tunnin välein, erityisesti uinnin, hikoilun tai pyyhekuivaamisen jälkeen alkuperäisen suojan säilyttämiseksi.
Määrän vähentäminen alentaa suojan tasoa merkittävästi.
Älä oleskele liian kauan auringossa, vaikka käyttäisitkin aurinkosuojatuotetta; liiallinen altistuminen auringolle on vakava terveysuhka.
Käytä suojavaatteita ja levitä riittävästi aurinkovoidetta suojaamattomille alueille.
Ennen kosmeettisten tuotteiden (meikki, meikkivoide, pohjustusvoide) levittämistä käytä ensin Eucerin® ACTINIC CONTROL MD SPF 100 -voidetta ja odota, että se on imeytynyt täysin ennen muiden tuotteiden levittämistä.
Päivittäinen ja säännöllinen käyttö läpi vuoden on välttämätöntä optimaalisen ennaltaehkäisyn saavuttamiseksi.
Anna imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiilien ja kovien pintojen kanssa tahrojen välttämiseksi.
Vältä tuotteen joutumista silmiin ja limakalvoille. Mikäli tuotetta menee silmiin, huuhtele haalealla vedellä ja ota yhteys lääkäriin, jos oireet jatkuvat.
Ei saa levittää halkeilevalle/rikkoutuneelle iholle tai avoimille haavoille.
Potilaille, jotka ovat aktiinisen keratoosin farmakologisessa tai kirurgisessa hoidossa, Eucerin® ACTINIC CONTROL MD SPF 100 -hoito on aloitettava, kun vauriot ovat sulkeutuneet/parantuneet ja lääkärin suosituksen mukaisesti.
Eucerin® ACTINIC CONTROL MD SPF 100:n käytöstä vauvoille, lapsille ja raskaana oleville tai imettäville naisille ei ole tietoa.

null

Aqua, Alcohol Denat, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Distarch Phosphate, Ethylhexyl Triazone, Homosalate, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Titanium Dioxide, Silica Dimethyl Silylate, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Rapeseed Oil, Stearyl Alcohol, Glycerin, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Silica, Chondrus Crispus Extract, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Dimethicone, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, 1-2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Sodium Hydroxide, EDTA
Huoneenlämpö (+15C - +25C)