BEVITA EYE SILMÄSUIHKE 17 ml

Suomessa kehitetty ja valmistettu Bevita Eye Silmäsuihke, keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon: kosteuttaa, suojaa, voitelee, tasapainottaa. Hoitaa ja ennaltaehkäisee kuivien silmien oireita. Soveltuu piilolinssien käyttäjille. Annostellaan suljetulle silmälle. Yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.
Pakkauskoko:
17 ml
Markkinoija:
Orion Oyj
Tuotetta varastossa
20,40 €
1 200,00 € / 0.0170
Kuivien silmien hoitoon.
Irrota suojakorkki.
Testaa annostelijan toimintaa ennen suihkeen ensimmäistä annostelua suihkauttamalla muutama kerta esim. käsivarteen tai ilmaan.
Paina pumppu alas kunnes tunnet vastuksen. Vie pullo 15–20 cm:n päähän silmistä.
Kohdista suutin suljetulle silmälle ja annostele painamalla pumppu alas. Annostele 1–2 suihkausta silmäluomille.
Laita suojakorkki takaisin suuttimen päälle.

Voit käyttää suihketta oireiden mukaan useita kertoja päivässä sekä piilolinssien käytön aikana. Jos käytät muita silmänympärystuotteita tai silmämeikkiä, anna niiden kuivahtaa vähintään 10 minuuttia ennen suihkeen käyttöä tai odota vähintään 10 minuuttia suihkeen annostelun jälkeen. Jos käytät silmämeikkiä, annostele suihke hiukan kauempaa meikin leviämisen estämiseksi (meikkituotteen ominaisuuden mukaan).

null

Dekspantenoli (B5-provitamiini) 0,5 %, Sacha Inchi (Plukenetia volubilis) -siemenöljy 0,5 %, trehaloosi ja glyseroli steriilissä, hypotonisessa trometamoli/sitraatti -emulsiossa.

Ei sisällä säilöntäaineita, alkoholia, fosfaatteja, boraatteja, mineraaliöljyä tai eläinperäisiä ainesosia.

 

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.
0.5% DEKSPANTENOLI
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

17ml - 300 suihkausta