Ale

MAITOHAPPOBAKTEERI + B RATIOPHARM 100 KAPS

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää viittä erilaista kylmäkuivattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa sekä B-ryhmän vitamiineja.
Pakkauskoko:
100 KAPS
Markkinoija:
Teva Finland Oy
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 17,90 € Normaalihinta 22,80 €
458,97 € / 0.0390
Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta erilaista kylmäkuivattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa sekä B-ryhmän vitamiineja( B1, B2, B3, B5, B6, B12). Tuote sopii lähes koko perheelle kouluikäisestä ylöspäin sekä raskaana oleville ja imettäville. Kouluikäisille lapsille ja vanhuksille, joille kapselin nieleminen voi olla vaikeaa, kapselin voi avata ja sisällön sekoittaa pieneen määrään nestettä tai ruokaa.
1 kapseli 2 kertaa päivässä.
Päiväannos sisältää noin puolet päivän B-vitamiinien saantisuosituksesta sekä vähintään 1,5 miljardia elävää maitohappobakteeria.
Lactobacillus bulgaricus, nikotiiniamidi (B3-vitamiini), Lactobacillus acidophilus, Bacillus coagulans, Streptococcus thermophilus, pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini, sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä), kalsium-D-pantotenaatti (B5-vitamiini), Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, riboflaviini (B2-vitamiini, sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä ja maissitärkkelystä), tiamiininitraatti (B1-vitamiini, sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä), syanokobalamiini (B12-vitamiini, sisältää maltodekstriiniä, natriumsitraattia ja sitruunahappoa), väriaine (E171), täyteaine (maissidekstriini), liivate, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, kolloidinen piidioksidi, talkki).
0.84mg B1-VITAMIINI: TIAMIININITRAATTI
0.96mg B2-VITAMIINI: RIBOFLAVIINI
10.80mg B3-VITAMIINI: NIKOTIINIAMIDI
3.60mg B5-VITAMIINI: KALSIUM-D-PANTOTENAATTI
1.20mg B6-VITAMIINI: PYRIDOKSIINIHYDROKLORIDI
0.60mikrog B12-VITAMIINI: SYANOKOBALAMIINI
PROBIOOTTI: LACTOBACILLUS BULGARICUS
PROBIOOTTI: BACILLUS COAGULANS
PROBIOOTTI: LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS
PROBIOOTTI: STREPROCOCCUS THERMOPHILUS
PROBIOOTTI: BIFIDOBACTERIUM LACTIS
PROBIOOTTI: BIFIDOBACTERIUM BREVE
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)