Lääke

CURBISAL kaps, pehmeä 30 fol

Kasvirohdosvalmiste helpottaa miesten lieviä eturauhasvaivoja. Voidaan käyttää eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun aiheuttamiin virtsaamisvaivoihin. Curbisal vähentää eturauhasongelmia estämällä dihydrotestosteronia kiinnittymästä eturauhaseen. Curbisal on valmistettu sahapalmun hedelmän uutteesta (Serenoa repens). Sahapalmun hedelmäuutteen perinteistä käyttöä eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun hoitoon on dokumentoitu laajasti.

Vaikuttava aine:
SAHAPALMUNHEDELMÄUUTE
Pakkauskoko:
30 fol
Markkinoija:
Orkla Care Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
100287
19,53 €

Curbisal on kasvirohdosvalmiste miehille lieviin eturauhasvaivoihin. Se sisältää sahapalmun hedelmästä (Serenoa repens (W. Bartram) Small) valmistettua uutetta, jota käytetään eturauhasen hyvälaatuisen liikakasvun hoitoon. Pitkäaikaiseen käyttöön vain lääkärin ohjeen mukaan.

Aikuisille 1 kapseli päivässä.

Kuivatun sahapalmun hedelmän uute (Serenoa repens (W. Bartram) Small), (9-11:1) 320 mg, liivatepolysuksinaatti, glyseroli, vesi, titaanioksidi E 171, rautaoksidi E 172.

  • Ota yhteys lääkäriin ennen käyttöä varmistaaksesi, ettei oireiden syynä ole vakava sairaus
  • Curbisal saattaa lisätä verenohennuslääkityksen (varfariini) tehoa
  • Keskeytä Curbisalin käyttö vähintään kaksi viikkoa ennen leikkausta
  • Jos sinulla on muita sairauksia tai yliherkkyyksiä tai jos käytät muita lääkkeitä, varmista lääkkeen sopivuus pakkausselosteesta, apteekista tai lääkäriltäsi
  • Valmisteella ei ole kuvattu yleisiä haittavaikutuksia
  • Lisää haittavaikutuksia pakkausselosteessa